Step-by-Step Guide to Prepare Perfect Mini Flan Pâtissier sans pâte 🍮
Mini Flan Pâtissier sans pâte 🍮.
Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, mini flan pâtissier sans pâte 🍮. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Mini Flan Pâtissier sans pâte 🍮 is one of the most favored of current trending foods in the world. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. Mini Flan Pâtissier sans pâte 🍮 is something which I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have mini flan pâtissier sans pâte 🍮 using 5 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Mini Flan Pâtissier sans pâte 🍮:
- {Make ready of œufs.
- {Get of lait.
- {Prepare of sucre en poudre.
- {Make ready of Maïzena.
- {Prepare of à c de vanille liquide.
Steps to make Mini Flan Pâtissier sans pâte 🍮:
- Faire bouillir le lait + vanille, ○prévoir une casserole assez grande ○.
- Dans un bol melanger Maïzena + sucre..
- Battre les oeufs légèrement et les ajouter au mélange maïzena/sucre,bien remuer jusqu'à ce que ce soit homogène.
- Verser le lait bouillant et bien mélanger puis remettre dans la casserole sur feu doux. Ne surtout pas arrêter de remuer sinon tout va coller au fond..
- Le mélange épaissit rapidement (2 à 4 min)retirer du feu et répartir dans vos moules (ici demarle donc pas d'étapes de préparation du moule).
- Cuire entre 30 et 40 min à 180 ° (c'est un peu comme une crème pâtissière la texture avant cuisson souple mais légèrement ferme).
- Attendre refroidissement complet pour le démoulage 🤭🤤🤤🤤🤤.
So that is going to wrap this up with this special food mini flan pâtissier sans pâte 🍮 recipe. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!